Brynäs IF

714656 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1968480

Sv: SILLY SEASON 2019
Davey85:
Nej det är så sant! Men då vill iaf jag att man inte håller på att snacka om att "Vi går för guld" "topp6" mm mm. Bättre att vara tydliga mot oss supportrar. Jag är inte dum. Även jag fattar att vår ersättare för Gunde blir Kinnvall och Söderström. Och att Berras ersättare blir Lindelöf. Sen att man satsar stenhårt på unga egna spelare som Wesslan, Solem och Asken är inte fel. Men det är ju inte skit sexigt. Och man kan ju knappast tro och räkna med mer folk på hemmamatcherna. Att dom dessutom förmodligen tappar Boqvist och Kellman är inte heller bra för laget. Det lär ersättas och jag tror tyvärr inte att varken 1a eller 2a kedjan kommer vara ett dugg vassare än i år. Om ungtupparna slår väl ut och Blomman, Nicke och Jocke spottar upp sej rejält så kanske vi kan göra en hygglig säsong. Tror inte ens att Rödin kan rädda detta sjunkande skepp..

Jag är den som är den. Och jag tror inte på att ha Dacke, Sundlöv och Molin på ledande roller. I år hade vi Sjödda och Janne och det gick kattskit.
Jag tror Brynäs som klubb skulle må bäst av (i långa loppet) av att bygga helt nytt. Likt FBK gjort. Bort med Loob, Rundqvist, Lennartsson mm. FBK hade ett par besha år. Men sen satsades det nytt. Helt rätt! Tror inte Sundlöv och Molin som tidigare fått sparken har så mycket att tillföra. Och Dacke må vara en ruggig Brynäsare. Och trevlig. Men jag tror inte han har kompetens nog att leda ett SHL lag.

Det skulle inte förvåna mig om Sunken får kicken i november. Att Ove tar över tillsammans med Honken. Och det är lite det jag känner med Brynäs. Dom har 1 bra säsong av 10. Och tränare kommer o går. Se bara på Frölunda och Skellefteå som haft samma tränare i stort sett under mer än 5 år. Det har lönat sej och det lönar sej fortfarande. Brynäs gör 1 toppen säsong sen gör dom 9 ruggigt trista säsonger. Det håller inte i längden. Jag tror att vi går en tuff tid till mötes.

Hade hellre sett att man gjort en total makeover.
Bort med Dacke, Inge, Molin och Sundlöv. Rensat rejält på spelartruppen. Skeppar Lundgren, Andersén, Alcén, Mannberg, Forslund, Asklöf, Westfält, Rohdin och Danielsson. Det går att bygga nytt på ett bra och billigt sätt. Kolla bara på Allsvenskan. Där finns mängder av bra spelare för 3-4 kedjan och sen lägger man allt krut på dom 2 första linorna. Och då menar jag spets!! NHL, Rödin, NLA, KHL you name it! Men som det ser ut nu med det laget och den organisation vi har så tror jag det kan bli svårt att hålla Leksand efter oss nästa år.

Som alla jag pratar med i Gävle. Spelarna i Brynäs har alldeles för mycket att säga till om. Och alla har tröttnat på hur föreningen skötts och sköts.

Gävle Som sport stad håller på att dö ut!
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
Pettisbif:

Hahaha det blir svårt att kunna somna efter ett av de mest skevt vinklade inlägg jag någonsin läst. Byt namn till Besserwisser istället för Pettisbif för du verkar ju veta hur allt är och hur allt kommer gå.
Dessutom rimligt att rensa hela ledningen och hälften av spelarna. Det är inte Football Manager du spelar.
Låst ämne