Brynäs IF

713252 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1968484

Sv: SILLY SEASON 2019
Pettisbif:

Hahaha det blir svårt att kunna somna efter ett av de mest skevt vinklade inlägg jag någonsin läst. Byt namn till Besserwisser istället för Pettisbif för du verkar ju veta hur allt är och hur allt kommer gå.
Dessutom rimligt att rensa hela ledningen och hälften av spelarna. Det är inte Football Manager du spelar.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
Pajen: Pettisbif har poäng. Om du försöker förstå det han, jag och några till av oss skriver om, så är det detta nedan från Pettisbif.

"Men då vill iaf jag att man inte håller på att snacka om att "Vi går för guld" "topp6" mm mm. Bättre att vara tydliga mot oss supportrar." Slut citat.

Vi är vuxna och går inte längre på klubbarnas mantra. Annat om man ser någon slags resultat med uppåtgående trender, eller förändringar. Men det har vi inte sett i Brynäs.
Utom det är samma ekorrhjul klubben trampar förgäves i, men med olika personer som trampar i den år för år sedan senaste guldet.
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Pajen:
Fotboll Manager?
Det är väll just det som var lite poängen från honom.
Fast nu borde vi inte leka utan ta detta seriöst utifrån uppsatta och uttalade mål, vilket han lade fram seriösa argument för och emot!
Väldigt intressant inlägg enligt mig.


Dacke verkar (så här långt) inte tagit klubbens mål på allvar enligt mig - utan istället värvar hem kompisarna så det blir lite "kul" på jobbet, som också tar upp löner.

1. Istället för sundlöv borde vi haft en heltids anställd "inge" som scoutar HA/SHL och en, helst två, som scoutar Europa! Kostar mer, ja, men det gäller att hitta guldkornen.

2. Ove är väll inte utbildad sportpsykolog. Är det en seriös roll borde man kikat över Atlanten och tagit hit någon med större ryggsäck för ändamålet.

Sen, jo klart att vi (Dacke/Sundlöv) fortfarande kan få fason på 1a å 2dra ännu, å de spelare som väntar ut bud dröjer, men jag har svårt att se att vi kommer att ha (utifrån antalet på kontrakt) utrymme att värva spelare till 3dje som kan tillfälligt ersätta dessa spetsspelare 1a å 2dra vid skada, avstängning osv. viljet kommer att ske under året. Det håller inte att stå efter säsongen och säga "och så har vi haft otur med skador, därför hamnade vi där vi hamnade"
Låst ämne