Brynäs IF

705126 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1968487

Sv: SILLY SEASON 2019
Pajen:
Fotboll Manager?
Det är väll just det som var lite poängen från honom.
Fast nu borde vi inte leka utan ta detta seriöst utifrån uppsatta och uttalade mål, vilket han lade fram seriösa argument för och emot!
Väldigt intressant inlägg enligt mig.


Dacke verkar (så här långt) inte tagit klubbens mål på allvar enligt mig - utan istället värvar hem kompisarna så det blir lite "kul" på jobbet, som också tar upp löner.

1. Istället för sundlöv borde vi haft en heltids anställd "inge" som scoutar HA/SHL och en, helst två, som scoutar Europa! Kostar mer, ja, men det gäller att hitta guldkornen.

2. Ove är väll inte utbildad sportpsykolog. Är det en seriös roll borde man kikat över Atlanten och tagit hit någon med större ryggsäck för ändamålet.

Sen, jo klart att vi (Dacke/Sundlöv) fortfarande kan få fason på 1a å 2dra ännu, å de spelare som väntar ut bud dröjer, men jag har svårt att se att vi kommer att ha (utifrån antalet på kontrakt) utrymme att värva spelare till 3dje som kan tillfälligt ersätta dessa spetsspelare 1a å 2dra vid skada, avstängning osv. viljet kommer att ske under året. Det håller inte att stå efter säsongen och säga "och så har vi haft otur med skador, därför hamnade vi där vi hamnade"
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
Har ingen som helst ambition att uppfattas som någon överdrivet positiv gubbe här och det kan såklart hända att jag ser fel på vad som håller på att ske i Brynäs.
Dock så har jag svårt för det här eviga snacket om att Dacke signar hem sina gamla kompisar, att Campese är naiv osv.

Först och främst så är Brynäs IF en av de framgångsrikaste klubbarna genom tiderna i SHL, därav finns det också otroligt mycket hockeykompetens i spelare som spelat i klubben.

Om vi går igenom de anställningar som gjorts senaste tiden så är de följande

Michael Campese - Ingen gammal spelare. En klubbdirektör som jag tycker satt ett otroligt bra avtryck i klubben. Personligen har jag nog aldrig varit så nöjd med en rekrytering i klubben tidigare. Campese har fått mig att tro på Brynäs igen och jag älskar hur han jobbar med fansen och öppnat upp Brynäs IF till en av de mest öppna klubbarna i hela SHL. För mig finns det bara positivt ang Micke hittills och har svårt och se det negativa. Låg bakom rekryteringen av Kevin Johansson som gör ett grymt jobb och tagit Brynäs sociala medier från 2/10 i betyg till kanske 8/10.

Andreas Dackell - Campeses val, därav står jag bakom det. Dacke har visat handlingskraft när han sparkade sina två kompisar Janne och Sjödda. Har sedan dess rensat och agerat rejält i klubben.
Dacke har signat spets från HA, något Bengtzen i stort sett aldrig gjorde utan han gick för bredd. Bara här känns det som vi är på rätt väg igen.

Micke Sundlöv - Ärligt talat så vet jag inte hur många aktuella sportchefer det finns som är kompetentare än Micke för Brynäs i nuläget. Det får såklart framtiden utvisa men Brynäs kan inte locka till sig vem som helst.

Ove Molin - Fick sparken av klubben då tålamodet med Tommy Jonsson hade kantats under 2-3 års tid. Ove blev lidande av den klassiska klyschan att hela tränarstaben ska sparkas om något ska ske. Bengtzen kom in och röjde upp. Ove kommer nu in i liknande roll som den han hade efter karriären tog slut. Jag tror att Ove är perfekt för rollen som spelarutvecklare och det är inte fel att Micke Sundqvist får in lite offensiva tankar i sitt ledarteam.

Utöver detta så sågas och hånas 3-års planen och Brynäs naiva sätt att se på framtiden. Hade man varit nöjd om man pratade om att gå för topp play in nästa säsong? Då hade det istället skrikits om att klubben inte har några ambitioner och dessutom hade man som klubb haft svårt att övertyga fans/sponsorer att stötta klubben.
Jag tycker detta nya sättet Brynäs kommunicerar utåt är både fräscht och förtroendegivande.

Såklart det får gnällas och sågas, det har jag stått för under lång tid på detta forumet men vi behöver väl inte skriva av och redan slå fast att Brynäs inte kommer ta guld inom 3 år osv. För mig vore det väldigt tråkigt då mitt supporterskap bygger mycket på hopp och drömmar.
Köp årskort, ställ er bakom klubben och skulle det visa sig att det gått åt helvete i Mars månad nästa år så kan man då vara först med att såga klubben och kräva ett svar av vad som gick fel.

Detta var nog mitt längsta inlägg på HS och ärligt talat vet jag inte om min tanke gick fram.

#InCampesesArmyWeTrust
Låst ämne