Brynäs IF

715734 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1969615

Sv: SILLY SEASON 2019
Huss: Ja, bättre forwards kommer göra skillnad. En toppcenter låter bra, 1-2 forwards låter "sådär" men kanske beror på om någon av tjeckerna blir kvar. Med en toppcenter, Rödin och en till klassforward kommer man trots allt att kunna mönstra två starka kedjor, det är bättre än 18/19, även om formation 3 och 4 alltjämt är frågetecken. Om man har någon till utöver Danielsson som kan stå på blå i PP kommer man också "komma undan" med att ha ett fåtal PP-dugliga backar. Och glöm inte att Zetterberg blir en stor tillgång i PP, förmodligen mer än i 5mot5.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
Känns som lite oroande signaler... Eller ”tråkiga” signaler.....

- Bertil sticker. Säger i GD att BIF ligger honom varmt om hjärtat och på frågan om återkomst så kan han inte ”utesluta det” typ... Vafan Simon! Vi vill höra: ”Jag spelar inte för någon annan klubb i Sverige” etc.

- Anton Rödin köpt hus i Gävle, skall ha barn och är kontraktslös. ”Brynäs är alltid intressant”. Rykten om att det är mer än själva lönen som gör att han tvekar.... Vafan!?

- Johannes Kinnwall. En Brynäsjunior och gävlekille som nu slagit igenom och är kontraktslös. Brynäs VILL ha hem honom men han väljer HV... HV?????

Det bara känns som att det är något vi inte exakt känner till och kan ta på som skapar tveksamhet bland spelare...

För min egen del känner jag att den mest felaktiga rekryteringen var Magnus Sundqvist. Huvudcoachen är ledarskapets ansikte utåt i föreningen. Jag har inget direkt emot Magnus men tycker han saknar det jag vill att en headcoach ska stå för. Trygghet, stabilitet....smartness, rävar bakom öronen etc.

Lite oroande vibbar bara...
Låst ämne