Brynäs IF

713933 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1969739

Sv: SILLY SEASON 2019
Chanzone: Men vem säger "vi ska nog komma överens" mitt under en pågående förhandling? Det vore inte särskilt proffsigt eller seriöst. Ser det också som positivt att allt inte läcker ut i media. Det gör förstås folk väldigt otåliga men det finns en rimlighet och värdighet i att alla turerna i en förhandling går att läsa i tidningarna.

Varför tänka positivt? Finns väl ingen arbetsplats/företag/varumärke/klubb/vad som helst som tjänar på att omges av ett negativt tänkande? Vilka ska vara positiva och skapa drag kring Brynäs om inte ens vi gör det?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
Peja:
"Finns väl ingen arbetsplats/företag/varumärke/klubb/vad som helst som tjänar på att omges av ett negativt tänkande? Vilka ska vara positiva och skapa drag kring Brynäs om inte ens vi gör det?"

En poäng har du, men att ifrågasätta är inte automatiskt negativt som många här inne tycks sätta likhetstecken mellan. Säger inte du gjorde det nu.
Men det är väll väldigt få projekt, nya produkter eller förankrade affärsidéer mm mm som inte gjort en riskanalys. Kvalitettekniken har sina "5 why" mm mm tex.
Kritiskt tänkande är en mycket viktig del i dagens samhälle - utan det riskar man att fatta dåliga, kanske kostsamma, beslut.
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Peja: Du kanske inte ska ta mig på orden där, dåligt exempel. Men att man, mellan raderna, skulle kunna utläsa lite positiva vibbar.

Nu menade jag ju i detta fall, Rödins vara eller icke vara. Inte så man generellt går omkring och är negativ dygnet runt. Eller positiv för den delen heller. Det där svänger ju fram och tillbaks - iaf för mig.
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Sigalet ser sjukt stabil ut, det är bara att säga grattis om ryktet nu stämmer!

Edit: Höken har väl aldrig haft fel förövrigt.
Låst ämne