Brynäs IF

711072 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1969862

Sv: SILLY SEASON 2019
lapad: Ja, tyvärr. Från och med seriestart kommer marknaden vara död fram till serieslut. Med Sundlöv vid rodret är det en klyscha som inte ens ger pengarna tillbaka. Mycket kommer att hänga på om Boqvist är med i truppen eller inte.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
munkas:
"Från och med seriestart kommer marknaden vara död fram till serieslut."

Så brukar det låta från dom som alltid tycker att Brynäs arbetar fel, o när dom gör något så är det för sent.

Bertil o Gunde sa tidigt att dom skulle lämna... enkelt, bara att leta upp backar som vill komma till Brynäs, är tillräckligt bra och som går att lösa ekonomiskt.
Men, hur gör man med Boken o Kellman?
Väntar tills det som du säger är försent, marknaden är död... eller värva ett par bra efterträdare?... Sen visar det sig att i augusti så är både B och K kvar, två spetsspelares löner att betala + de nya som skulle bli deras producerande ersättare, allt skall betalas.
munkas med flera... Hur skall Brynäs göra? Fältet är fritt, bara spekulera!... Lös problemet istället för att skylla på Dacke o Sundlöv.
I augusti skall jag bedöma om lösningen blev bra!
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
munkas: Med Sundlöv vid rodret är det en klyscha som inte ens ger pengarna tillbaka

Har faxen fått service? Eller har han gått kurs i mail och sms hantering. Och har Sundlöv fått utbildning i hur man begår Money Freud. Han måste ju hänga med i tiden. Då slipper han råna banker fysiskt för att finansiera nyförvärv 🤣
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Nu är det fruktansvärt tyst från Dacke??? Nån med lite Info??
Låst ämne