Brynäs IF

715716 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1971245

Sv: SILLY SEASON 2019
Wesley: Problemet var ju det att Kristo inte hade kommit tillbaks riktigt efter sin frysskada i foten. Han var inte alls tränad och redo för SHL.

Danny Kristos förfrysningsincident inträffade under hans andra år på universitetet, i januari 2011. Det är mycket möjligt att hans skridskoåkning blev sämre av detta men enligt rapporterna klarade han sig utan framtida men. Han hade också flera starka säsonger i NCAA och AHL efter det (och ett bra VM för USA).

Jag tror inte på att den gamla incidenten hade att göra med att han inte lyckades i Brynäs utan han känns som en kille som levt på talang mestadels och bara lyckades hålla arbetsinsatsen uppe så länge drömmen om NHL var levande. På samma sätt som det funnits många andra importer med grymma AHL-stats som floppat i SHL (jag tycker det känns mycket bättre att vi nu värvat en 24-årig kanadensare på väg upp än en välmeriterad som kommer hit för att varva ner).
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
Scerban:
"På samma sätt som det funnits många andra importer med grymma AHL-stats som floppat i SHL (jag tycker det känns mycket bättre att vi nu värvat en 24-årig kanadensare på väg upp än en välmeriterad som kommer hit för att varva ner)"

Jo förvisso.
Fast ska man vara nr1 som klubb måste man gå på etablerade spelare som visat vad de går för i shl och som ff levererar på topp för 1 och 2dra.
Sedan får dessa chansningar från HA och DEL utgöra de som värvas för 3dje och som får konkurrera sig upp med de ettablerade om plats i 2 och sedan 1sta.
Jag tycker att alla nya värvningar hitintills är intressanta, men lite för chansartade utifrån det lag vi hade innan sillyn.
Kan bli jättebra - vilket jag hoppas på.
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Scerban: Dannys starkaste säsonger har kommit mellan 2012 och 2017 så Jag vet inte riktigt heller hur man ska ta snacket om Inge och förfrysningen. Sen det där med att Inge sett honom spela, jag menar tänk om Kristo haft en dålig dag/dagar när Inge såg honom, ska det räcka för att stoppa värvningen? Alltså Inge var väl typ pensionerad vid det laget så jag vet inte jag vad jag ska tro.
Låst ämne