Brynäs IF

711073 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1971248

Sv: SILLY SEASON 2019
Axle San: Inge var en tillgänglig resurs som BZ valde att inte använda. Det måste väl ändå vara fel, oavsett vad man tycker om Inge? Hade någonting kunna blivit sämre av att fråga honom?

Du kan alltid ställa frågan vad personer tycker om saker, det är relevant att göra om du har anledning att tro att personen i fråga faktiskt vet någonting, sen väljer du själv hur du ska värdera personens åsikt.

Dacke & Sundlöv verkar i alla fall värdera Inges åsikter desto högre.

Tror det vi såg med BZ och Inge är nackdelen med att ta in en person utifrån till sportchefsposten Risken är att klubbens kontaktnät inte maximeras om personen utifrån kör sitt eget race.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
Peja: " Inge var en tillgänglig resurs som BZ valde att inte använda. Det måste väl ändå vara fel, oavsett vad man tycker om Inge?"

Frågan är väl isf det som både Axle San och Skrubben är inne på: hur tillgänglig var verkligen Inge?
Ville han verkligen bidra med info som utomstående och i ett läge där han måste ha känt sig missnöjd och sidsteppad av både BZ och ledningen i övrigt?
Efter att BZ:s kontakter förmodligen gjorde ett bra jobb med sina förslag till spelare i KHK när BZ var där, så antar jag att det blev fullt naturligt att han senare i Brynäs litade mer på dessa än Inge.
Jag har också samma känsla som Axle har: det blev nån fnurra mellan BZ och Inge och sen gjorde prestigen att ingen vill räcka ut handen sas.
Då kan man ju fråga sig vem som borde ha räckt ut handen?
Det du säger om risken med att ta in en person utifrån till SC-posten stämmer naturligtvis, nu får vi se ifall "det gamla gänget" som är brynäsare i hjärtat kommer att göra ett bättre jobb på värvningsfronten.
Magkänslan så här långt är iaf att det känns bra så här långt.
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Peja: Bengtzén ville köra sitt eget race och då kände han sig tvungen att klippa bandet med rekryteringsgruppen som Sundlöv tog hjälp av, bland andra Inge och Westlund. Han använde ”sina egna kontakter”, som han uttryckte det. Frågan är vilka det var efter 15 år i Allsvenskan?

Tror det är bra att vi har en grupp som sköter rekryteringarna nu. Står allt och faller på en person (som det var när Bz var sportchef) så räcker det med att han får kortslutning i hjärnan en silly season och sedan är föreningen körd i botten. Någon annan beskrivning går inte att komma fram till efter hans katastrofala felbeslut som radades upp förra våren.
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Peja: Det verkar ju som att Inge och Bengtzen inte riktigt gick ihop men jag vet inte, bara en känsla. Sen om så är fallet så vet vi inget om orsaken men det här med förfrysningen verkar ju märkligt, hade Inge järnkoll på Kristo sedan 2011 och var han så kass trots fina stats i många år? Jaja vad vet vi...
Låst ämne