Brynäs IF

713790 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1971255

Sv: SILLY SEASON 2019
Peja: " Inge var en tillgänglig resurs som BZ valde att inte använda. Det måste väl ändå vara fel, oavsett vad man tycker om Inge?"

Frågan är väl isf det som både Axle San och Skrubben är inne på: hur tillgänglig var verkligen Inge?
Ville han verkligen bidra med info som utomstående och i ett läge där han måste ha känt sig missnöjd och sidsteppad av både BZ och ledningen i övrigt?
Efter att BZ:s kontakter förmodligen gjorde ett bra jobb med sina förslag till spelare i KHK när BZ var där, så antar jag att det blev fullt naturligt att han senare i Brynäs litade mer på dessa än Inge.
Jag har också samma känsla som Axle har: det blev nån fnurra mellan BZ och Inge och sen gjorde prestigen att ingen vill räcka ut handen sas.
Då kan man ju fråga sig vem som borde ha räckt ut handen?
Det du säger om risken med att ta in en person utifrån till SC-posten stämmer naturligtvis, nu får vi se ifall "det gamla gänget" som är brynäsare i hjärtat kommer att göra ett bättre jobb på värvningsfronten.
Magkänslan så här långt är iaf att det känns bra så här långt.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
Huge: Kan ju mycket väl ha varit så att ingen av dem ville räcka ut handen, men även om så var fallet gjorde BZ fel. Det ingick i BZ arbetsuppgifter att samla ihop så mycket information som möjligt om spelare, att då inte räcka ut handen till en tillgänglig resurs som Inge var tjänstefel. Så även i det scenariot blir BZ "the bad guy".
Låst ämne