Brynäs IF

709854 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1971389

Sv: SILLY SEASON 2019
Wesley: Ett svar till en som fattar trögt: ingen specifik roll bokstavligt talar som det isf handlade om, men om laget tvingades börja om med att först sätta defensiven när MS tog över så tror jag att inte bara Kristo utan även till viss del övriga spelare tvingades jobba på ett lite annat sätt på isen än vad som var tänkt ifall grundspelet hade funkat från början.
Du får nöja dig nu med det svaret, kan inte förklara på ett bättre sätt vad jag tror.
Men som garderingarnas mästare så får du väl gardera dig och fråga nån annan för att få en annan åsikt, om du är missnöjd med min.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
Huge:

Du skriver kloka saker ibland Huge. Men du tillåter inte andra härinne att gissa, tro, spekulera och bedöma. Då är du snabb med att det bara är experter eller, tränare mm som kan saker eller vet. Det är bara dom man ska tro på eller lyssna på.

Men när du gissar, spekulerar, tror och bedömer. Då ska man tro och lyssna på dig. Då hänvisar du gladeligen till andra skribenter också för att få lite stöd i det du skriver.
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Huge: Ett svar till en som fattar trögt: ingen specifik roll bokstavligt talar som det isf handlade om, 

Skärp dig ordentligt nu och bete dig vuxet i skrift. Om jag ska fatta vad du menar får du ju skriva ordentligt. Du skrev att han inte fick den rollen han troligtvis blivit lovad. Jag väntar fortfarande på en adekvat förklaring på vilken roll det var.
Låst ämne