Brynäs IF

713954 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1974291

Sv: SILLY SEASON 2019
Någon vänlig själ som har GD's plus. Som kan berätta lite mer vad vår kära coach sa i tidningen. Läste något här på HS att det surras om 2-3 till nyförvärv på forwardssidan.. stämmer det?

Vore kanon. Visar att man inte sitter nöjd och att man har ambitioner! GILLAS (om så är fallet)
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
wiDDing86: Om man sammanfattar det grovt kan man säga att kravställningen på varje enskild spelare ska vara högre. Spelarnas interna krav på varandra ska vara högre och han nämner att det måste finnas en större noggrannhet. Spelsystemet ska kretsa mer om att vårda puck och genom detta skapa längre anfall. Saknas väl genomgående konkreta exempel på hur man ska höja kravbilden mer än att retoriken kommer vara hårdare.

Sen gällande nyförvärven på forwardsidan låter det såhär: En back och en center – minst. Ja, uppgifter florerar om till och med två centrar och kanske en forward också.

Tränaren Magnus Sundquist vill inte uttala sig specifikt om de sakerna, det finns det andra i klubben som har till uppdrag.

Men självklart måste laget förstärkas och förändras.

– Så är det alltid. Vi mister bra spelare. Alla är införstådda i att vi måste stärka upp. Men det här är inte bara en plan för säsongen 2019/20. Det är långsiktigt, säger han.
Låst ämne