Brynäs IF

713957 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1974294

Sv: SILLY SEASON 2019
wiDDing86: Om man sammanfattar det grovt kan man säga att kravställningen på varje enskild spelare ska vara högre. Spelarnas interna krav på varandra ska vara högre och han nämner att det måste finnas en större noggrannhet. Spelsystemet ska kretsa mer om att vårda puck och genom detta skapa längre anfall. Saknas väl genomgående konkreta exempel på hur man ska höja kravbilden mer än att retoriken kommer vara hårdare.

Sen gällande nyförvärven på forwardsidan låter det såhär: En back och en center – minst. Ja, uppgifter florerar om till och med två centrar och kanske en forward också.

Tränaren Magnus Sundquist vill inte uttala sig specifikt om de sakerna, det finns det andra i klubben som har till uppdrag.

Men självklart måste laget förstärkas och förändras.

– Så är det alltid. Vi mister bra spelare. Alla är införstådda i att vi måste stärka upp. Men det här är inte bara en plan för säsongen 2019/20. Det är långsiktigt, säger han.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
Vågar man drömma om både Scott och Larsson? Det vore ju magiskt! Sen hem med Ludde för en 3e kedja. Och som reserv om vi får många centerskador.

Ersson - Eriksson

Sigalet - Söderström
Lindelöf - Andersén
Norin - Kilström
Lundgren
(Ersson)

Rödin - Scott - Deschenau
Boqvist - Larsson - Danielsson
Zetterberg - Sallinen - Rensfeldt
Forslund - Blomqvist - Rohdin
Mannberg/Alcén
(Westfält, Solem, Asklöf)

Tror vi ev. kommer få in 1 back till runt jul. Målvaktsparet är grymt vasst. Och får vi in både Scott och Larsson så har vi en grymt spetsig centersida!

Ett lag jag själv skulle vara grymt nöjd med!
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Lemp: Tack för ett fina svar!
Låst ämne