Brynäs IF

713960 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1974389

Sv: SILLY SEASON 2019
Huss: Detta vet nog dom inblandade parterna bättre än mig, men det kanske är en medveten strategi från Brynäs? Värvar man in en renodlad ersättare, typ Salmela, så tror jag att chanserna minskar rejält att Victor är kvar nästa säsong.

Lite som när Chicago tvingade över Adam Boqvist förra säsongen för att dom insåg att han skulle få för lite speltid med tanke på hur stark backsidan var på papperet.

Sen tycker jag att jämförelsen med Djoos blir lite skev. Söderström är en betydligt större talang. Jag ser faktiskt inga konstigheter i att man ger honom den här rollen nästa säsong. Jag tror det är det man behöver göra för att behålla den typen av talanger ett år till. Och jag tror chanserna är större att han levererar bra, än vad en chansvärvning från AHL är. Dessutom till en betydligt billigare prislapp, vilket ger utrymme att förstärka mer på andra lagdelar.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
Skrubben: Jo, att historien med Boqvist spelar in är tydligt. Som med allt är det en balansfråga men tappet av Gunderson och Bertilsson kommer vara kännbart. Ett av de bästa backparen vi haft.
Söderström har också haft återkommande skadebekymmer, klarar han av extra bördan rent fysiskt? Kilström är ett annat osäkert kort.
Det kan bli läge för Sundlöv att ge sig ut på backjakt i januari.
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Om det nu stämmer att Brynäs söker fler spelare än vad som tidigare sagts, är inte Brodecki ett intressant namn? Kan lira i en tredjekedja, men kan även flytta upp högre i hierarkin vid skador. Jag tycker vi i dagsläget saknar spelare som kan spela i en toppkedja när skadeläget är prekärt.
Låst ämne