Brynäs IF

713107 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1976778

Sv: SILLY SEASON 2019
Axle San: Har jag förstått saken rätt så har vi just nu en en GM och en Sc som nu sitter och väntar på två spelare som har som mål att spela någon annanstans än Brynäs.
De kommer inte finnas några godbitar kvar att skriva kontrakt med när de i slutet av Juli förmodligen visar sig att Scott och Larsson väljer pengarna utomlands.
Kan konstatera att konkurenterna har börjat fylla på sina trupper ganska bra och enligt mitt tycke så har de flesta ett starkare lag på pappret än Brynäs tyvärr även om Scott och Ölund skriver på.
Det vill till att nyförvärven blir succé direkt om inte Brynäs ska bli sämre än ifjol.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
Makita: Du väljer själv om du vill se läget svart eller vitt. Antingen beskriver man läget som du gör, eller så kan man se det på följande sätt:

Även om agenten sa som han sa, så tror jag ändå att sannolikheten är stor att Scott spelar i Brynäs kommande säsong. Agenter snackar alltid massa skit. Abrahamsson skrev att "det mesta tyder på spel i SHL". Det litar jag mer på. Ölund är "klar" enligt alla möjliga källor. Där verkar det inte ens vara någon diskussion om något annat. Så honom kan vi skriva hem. Varför Brynäs inte presenterar honom kan man spekulera i, finns många tänkbara orsaker, liksom fallet var när dom väntade med att presentera Sigalet. Och Boqvist kommer komma hem om han inte platsar i NHL. Det verkar du helt glömt bort i din text.

Om Boqvist kommer hem, och om Brynäs landar Ölund och Scott är jag riktigt nöjd med denna silly. Det tror jag dom flesta håller med om. Till och med du och Munkas bör vara nöjda då med tanke på hur kontraktsläget såg ut efter Bengtzén. Dackell sa dock i intervjun att "minst 2 spelare till ska värvas". Inte omöjligt alltså att dom jagar Boqvists ersättare redan nu.
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Makita: Vi ställer vår plats till förfogande, det kommer aldrig att gå.
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Makita: Alltså är ens Larsson ett seriöst rykte?
Ikonen borde kanske Brynäs hugga på för att säkra upp lite kvalite´t på anfallssidan.
Låst ämne