Brynäs IF

712150 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1976798

Sv: SILLY SEASON 2019
Makita: Du väljer själv om du vill se läget svart eller vitt. Antingen beskriver man läget som du gör, eller så kan man se det på följande sätt:

Även om agenten sa som han sa, så tror jag ändå att sannolikheten är stor att Scott spelar i Brynäs kommande säsong. Agenter snackar alltid massa skit. Abrahamsson skrev att "det mesta tyder på spel i SHL". Det litar jag mer på. Ölund är "klar" enligt alla möjliga källor. Där verkar det inte ens vara någon diskussion om något annat. Så honom kan vi skriva hem. Varför Brynäs inte presenterar honom kan man spekulera i, finns många tänkbara orsaker, liksom fallet var när dom väntade med att presentera Sigalet. Och Boqvist kommer komma hem om han inte platsar i NHL. Det verkar du helt glömt bort i din text.

Om Boqvist kommer hem, och om Brynäs landar Ölund och Scott är jag riktigt nöjd med denna silly. Det tror jag dom flesta håller med om. Till och med du och Munkas bör vara nöjda då med tanke på hur kontraktsläget såg ut efter Bengtzén. Dackell sa dock i intervjun att "minst 2 spelare till ska värvas". Inte omöjligt alltså att dom jagar Boqvists ersättare redan nu.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: SILLY SEASON 2019
Skrubben: Om alla dess om faller in är jag nöjd men kommer inte Scott eller att Boqvist blir kvar i NHL så är det långt ifrån bra då är Brynäs klenare både framåt och bakåt ser inte Ölund som en likvärdig ersättare för Boqvist.Tycker det är vansinne att som det verkar bara vänta och vänta på Scott.
Det har funnits och det finns förmodligen likvärdiga spelare på marknaden.
Har sett att konkurenterna har värvat likvärdiga spelare.
Har vi både en Sc och en GM så kan man tycka att dessa borde kunnat hittat någon likvärdig vid det här laget.
Säger Scott nej så kommer det att låta såhär ifrån Brynäs vilket det gjort sedan urminnes tider.
Det finns inga lediga spelare på marknaden och det måste kännas rätt.
Låst ämne

Sv: SILLY SEASON 2019
Skrubben: Många om där.

Det är det som är problemet med Brynäs silly allt som oftast. Om saker och ting händer, så blir det bra. Men det är sällan det faller ut så väl.
Låst ämne