Brynäs IF

714112 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1991787

Sv: Örebro - Brynäs 2019-10-03
Huge: Ang att de ej skulle lyssna på MS ger inte jag heller nånting för - det är rent bullshit.

"Mkt i dom här båda förlustmatcherna tror jag dessutom handlat om att spelarna kommer i ett snabbt underläge på ett nästan chockartat sätt och sen blir man för ivriga och ska ta igen det på direkten, det blir lite för överoptimistiskt framåt och man glömmer/slarvar bakåt."

Samtidigt kan det också vara så att spelare/spelaren går bort sig ordentligt (vilket såklart kan hända) men att det händer relativt ofta ser jag väldigt oroligt på.
Jag tror att MS med Ove och Micke har ett bra grundspel. Min personliga åsikt är att vår backsida inte har den kvalité som krävs över 7 backar som vi borde ha för att hänga med i SHL.
Men som sagt - högst personlig åsikt.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Örebro - Brynäs 2019-10-03
mattiask: Håller till stor del med om backsidan, även om det är samma sak här: tålamod.
Ingman har ju klivit in och verkar ha anpassat sig snabbare än ex Lindelöf.
Norin var skadad nästan hela förra säsongen och måste också ge lite tid att komma tillbaka på allvar och när ex en back som Andersen fattas så försvinner mkt av stabiliteten bakåt i en backsida om i vissa delar och fortfarande är under utveckling sas. Nu tillkommer Söderström och hans spelstil med förmåga att hålla i pucken lite extra och lugna ner det hela, kommer att gynna inte bara hans backkollegor utan även defensiven i stort. Man ska heller inte glömma att det fattas en forward som ersättare till Boken, där måste vi nog räkna med nåt nytt utifrån.
Låst ämne