Brynäs IF

714106 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1991784

Sv: Örebro - Brynäs 2019-10-03
mattiask: Både mot Leksand och igår var det ett par minuters ouppmärksamhet på isen som förstör allting, har inget med tränaren eller nåt spelsystem att göra. Spelarna därute måste vara mer fokuserade i 60 minuter, det räcker inte med bara 40 minuters koncentration för då blir man straffade i den här serien. Vi saknade både Andersen och Ölund igår, det ska man också väga in i bilden. Sen kan man inte räkna med att allt ska sitta efter 5-6 matcher när man dels har flera nya spelare från bl.a AS i laget och ett nytt spelsätt ska sättas.
Mkt i dom här båda förlustmatcherna tror jag dessutom handlat om att spelarna kommer i ett snabbt underläge på ett nästan chockartat sätt och sen blir man för ivriga och ska ta igen det på direkten, det blir lite för överoptimistiskt framåt och man glömmer/slarvar bakåt.
Tror definitivt att det kommer att se mkt bättre ut redan mot HV när Andersen och Söderström är tillbaka.
Allt svammel om att spelarna inte skulle lyssna på MS ger jag inte ett vitten för.
Isf handlar det om spelarna själva, som verkar ha svårt att förstå att man måste vara fokuserad och påkopplad i hela matchen, inte bara i delar av den.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Örebro - Brynäs 2019-10-03
Huge: Ang att de ej skulle lyssna på MS ger inte jag heller nånting för - det är rent bullshit.

"Mkt i dom här båda förlustmatcherna tror jag dessutom handlat om att spelarna kommer i ett snabbt underläge på ett nästan chockartat sätt och sen blir man för ivriga och ska ta igen det på direkten, det blir lite för överoptimistiskt framåt och man glömmer/slarvar bakåt."

Samtidigt kan det också vara så att spelare/spelaren går bort sig ordentligt (vilket såklart kan hända) men att det händer relativt ofta ser jag väldigt oroligt på.
Jag tror att MS med Ove och Micke har ett bra grundspel. Min personliga åsikt är att vår backsida inte har den kvalité som krävs över 7 backar som vi borde ha för att hänga med i SHL.
Men som sagt - högst personlig åsikt.
Låst ämne