Brynäs IF

714981 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1992557

Sv: Brynäs - Hv71 2019-10-05
MS har ej imponerat, men 3-4 tränare på några år? Är det verkligen tränarens fel då eller ges de omöjliga uppdrag?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - Hv71 2019-10-05
Kent747Socker: njae snarare tränare som ej håller på högsta SHL nivå,MS håller väl bra allsvenska nivå och känns som en perfekt ass tränare i Brynäs,Melin ja han är väl ingen guldtränare (längre) och Sjödin kunde blivit bra men höll inte riktigt på SHL nivå,så mycket ligger i att man inte fått tag på en riktigt bra etablerad coach sedan bulan tyvär,kanske börja leta en ny headcoach och ha kvar MS och Molin som ass? En tränare som har en väldigt tydlig bild av hur han vill spela sin hockey likt Växjö,Frölunda,djurgården och Luleå har lyckats me senaste åren!
Kommentera

Sv: Brynäs - Hv71 2019-10-05
Kent747Socker: På nåt sätt så är mentaliteten i Brynäs att ”vi är Brynäs, vi ska inte ligga i botten”, sen när det visar sig att Brynäs är ett bottenlag så ryker tränaren.
Det som missas år efter år är ju att bygga en stark trupp innan man snackar om att vara topplag och det är hål i huvudet.
Det saknad ödmjukhet även om till exempel Campeses ord är vackra och man dras ju lätt med i hypen han skapar och det är lätt att själv tippa Brynäs högre i serien än vad truppen på papperet skvallrar om.
Ett tips till Brynäs är att först bygga en stark trupp och sedan ställa krav och inte tvärt om.
Kommentera