Brynäs IF

713933 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1992617

Sv: Brynäs - Hv71 2019-10-05
Spajderman: Söderströms inträde gör att Brynäs kan släppa en back. Lundgren är lite för pengarna, att skeppa honom skulle frigöra betydande pengar som kan användas till att stärka framåt. Tror inte heller Aaltonen är rätt spelare att ta in, visst är han jäkligt skicklig, men det vore som en repris av Jesse Niinimäki-värvningen. Niinimäki rök omgående när Bulan tog över. Det borde finnas andra alternativ, för även om Boqvist blir kvar i NHL, så finns ju många andra duktiga forwards som inte klarade sista gallringen.

Skulle däremot inte tacka nej till Lucas Carlsson eller Christian Djoos om de vände hemåt. Inte för att jag tror att de vill vända hem nu, men det vore fint om Djoos äntligen fick bli den Gunderson-ersättare som man hoppades senast han var i klubben. Nu skulle Djoos förmodligen kunna göra det jobbet fullt ut, men som sagt, osannolikt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - Hv71 2019-10-05
Peja: Det förutsätter att vi hittar en klubb som vill ta över hans lön och som han vill gå till.
Kommentera

Sv: Brynäs - Hv71 2019-10-05
Tycker 1a linan ocH till viss del 2ndra gör det dom kan, MEN Blomman, Alcen åker bandysväng och väljer alltid vägen mot sargen istället för in mot mål.
Varför?

Är dom för fina för att göra sitt jobb? Dom sk energispelarna är dom som underpresterat värst än så länge.
Skicka ner dom nämnda i AS för att träna start & stopp så kanske dom fattar att gamla meriterar just gamla.
Mannberg är starkare än dom runt sargen, då MÅSTE det väl ända vara något fel...
Kommentera