Brynäs IF

713903 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1992666

Sv: Brynäs - Hv71 2019-10-05
Det som jag kan se som positivt nu när den värsta stormen från igår lagt sig är, är att fler och fler verkar inse att det inte hjälper att byta tränare.

Jag har varit inne på att visst MS kanske inte är den bästa tränaren i Sverige.
Men man fanns det någon annan som var villig?

Sen så ser man ju att det finns ju spel i Brynäs lag.
Abris skrev ju det efter DIF.

Men problemet är nog att man inte lärt sig räkna i laget...

Potentialen finns, absolut. Men man måste bli noggrannare.

Sen som xxxBIF säger.

Sluta att ha huvet upp i röven när ni skickar till MC och andra inom Brynäs.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - Hv71 2019-10-05
mk: Har funderat lite efter vad som verkar vara den 3:e raka säsongen med en misslyckad inledning.
Vad är det som inte fungerar i föreningen?
Min analys är som följer;

Traditionens makt/vanmakt; Veporna i taket, en av landets mest anrika föreningar. Detta tror jag kan vara ett ok att bära mellan varven.

Klubbdirektör Michael Campese; Kommunikativ och uppenbarligen hårt arbetande, men hans visioner och höga svansföring stämmer ej överens med den faktiska verkligheten.

Direktör för hållbarhet och varumärkesutveckling Johan Cahling; Gör ett strålande jobb, vi är ledande i Sverige inom detta gebit. Men tyvärr vinner man inga hockeymatcher med reklamfria tröjor....

Sportdirektör Andreas Dackell; Även här är jag tveksam om visionerna stämmer överens med verkligheten.

Herransvarig Mikael Sundlöv; Har gjort ett bra jobb med att bygga årets trupp, vi borde kunna vara med och slåss om 6:e platsen.

Ass. tränare Mikael Holmqvist; Gör sitt jobb, varken mer eller mindre.

Spelarutvecklare Ove Molin; Se ovan.

Huvudtränare Magnus Sundqvist; Har ej levererat ett tillfredsställande resultat under hela 2019. Laget har spelat in 36 poäng på 33 matcher. Trots detta har Sundqvist fått förlängt kontrakt - obegripligt i min bok! Håller enligt min mening ej måttet som huvudtränare på SHL-nivå (dock en utmärkt ass. tränare).

Skall Sundqvist entledigas? Mitt svar är nej - vi får helt enkelt laga efter läge och kämpa på så gott det går. 3 sparkade tränare på 3 säsongsinledningar vore ett bedrövligt facit och en stor prestigeförlust för föreningen.

Kan vi lyfta i tabellen under Sundqvists ledning? Tveksamt om vi når några högre höjder, men vi bör kunna vara med och utmana om platserna 8-10.

Återinförande av "igelkottförsvaret"? Tyvärr tror jag detta är det enda raka i nuvarande läge. Motståndarna kan ej tillåtas åka i fri fart genom mittzon. Spelarmaterialet håller ej för en kreativ hockey med top 4 som ambition.

Åker BIF ur SHL i år? Absolut inte, men jag tror vi får vänta länge på de där 4 SM-gulden.......
Kommentera