Brynäs IF

713782 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1992756

Sv: Brynäs - Hv71 2019-10-05
dacke72: Strategin kan också vara att sitta lugn i båten vilket kan vara en bra strategi. Jag menar att sparka och värva efter några omgångar känns kanske inte direkt som ett självklart vägval. Detta är ju idrott och allt går inte att med säkerhet förutspå och skönt är väl det. Alla inblandade är människor och det att tro att det finns knappar för allt att trycka på är ju bara så fel måste jag säga.
Ledningen kanske agerar och gör saker vi inte vet, för vi vet ju just ingenting.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - Hv71 2019-10-05
Axle San:
”Strategin kan också vara att sitta lugn i båten vilket kan vara en bra strategi. Jag menar att sparka och värva efter några omgångar känns kanske inte direkt som ett självklart vägval.”

”En bra strategi”??? ”Knappar att trycka på”????

Ska man vara ett ledande hockeylag inom svensk hockey måste man väl för fan sluta agera som bottenlagen gjort i alla värdsliga tider - vänta och panikagera senare..

Det känns som det självklara att göra någonting och idiotiskt dumt att sitta stilla i båten.

Utvärdera vart felet ligger i bör väll göras omgående - och då måste man aktivt laborera med olika faktorer - och det behöver inte ske på trad, vis.

Tänkt utanför boxen någon gång.
Varför är kicka tränare och värva ny vägen att gå?
Eller värva spets på 1år?

Inte fan vet jag, men låna in nhl, khl och Ahl-spelare som behöver istid på pga att de står utanför laget, haft skador osv på 5-10 matcher.
Då behöver inte den idiotiska väntan på boqvist vara av betydelse heller.
Hyr in lego-knäktar (äro de alla) på 1-2 månaders try out kontrakt med möjlighet att förlänga
Testa konkret vari felet ligger.
Är det spelidén som havererar, även med bättre trupp, Eller funkar den nu och truppen var försvag, eller är det ledarskapet i båset - låna in en ”bulan” som förmedlar samma spelidé fast på annat sätt.
Laborera mera, och inte bara internt med det vi har,..
Ta Tomi Karhunen förra året. Gick det då går det väll nu att vara kreativ.

Det är inte problemen som är problemet, det är bristen på FÖREBYGGANDE agerandet, år ut och år in

Aktivt agerande är fan det enda rätta. Sitta lungt i båten har vi provat förr. Det tar för lång tid. Och blir same same but diffrent..

Campeses, Dacke o sundlöv - där är nyckeln som behöver vrida om låskolven på låset och öppna dörrfan så vi får in frisk luft och kan tänka klart snabbt..
Kommentera

Sv: Brynäs - Hv71 2019-10-05
Axle San: Med lite distans till lördagsmatchen och alla frustrationer som kom med den så kan jag nog hålla med om tålamodslinjen. Men jag hoppas iaf att man förbereder en Plan B ifall laget fortsätter klappa igenom så som de gjort i majoriteten av matcherna. Att man redan nu tittar på eventuella förstärkningar, både på spelar- och ledarsidan. Så man förhoppningsvis kan göra ett kalkylerat beslut, även om det sker panikartat mitt under säsongen.
Kommentera