Brynäs IF

713254 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1999409

Sv: A propósito de nada
Spajderman: Alltså ditt inlägg provocerar mig någonting enormt. Du pekar ju ut Brodecki både som filmare och som lögnare men du kan omöjligt veta. Kolla hur Brodecki har skridskorna vid crosscheckingen, parallellt och då finns inte mycket balans kan jag lova.
Bort med crosscheckingarna från sporten är min tanke efter att ha sett överfallet men vi tänker tydligen olika.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Axle San:
Håller med dig helt... Brodecki står med raka ben och armarna hängande rakt ner, alla som nån gång stått på ett par skridskor fattar vad som händer om det kommer en hänsynslös spelare o sätter klubban rakt i bröstet eller halsen... Den som påstår att Brodecki filmar fattar nada, tänk om dom haft vett på att hålla käft! Fanny o skrikegård får betalt för att reta folk så dom kommenterar jag inte!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Axle San: Hela diskussionen känns märklig, skydda idioten som använder klubban till annat än att spela hockey med.
Anklaga den som får klubban i bröstet för en de ena en det andra gör att man undrar hur det står till i skallen hos många.

Samma personer som troligen tycker att våldtäkten är offrets fel och inte äckelidioten som utför den.

Skrikegård & co kan stämpla ut, skäms över att ha dom i studion och sitta och försvara idiot handlingar. Hade han legat kvar på isen och skippat några byten efter hade lotterinämnden garanterat stängt av han...

Sen är det SYND att Brynäs inte har en polis som kunnat spöat upp fjanten rejält med HÄNDERNA inte med något tillhygge. Hade han gjort det där i AHL hade han garanterats fått käka med sugrör.
Kommentera