Brynäs IF

712923 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2008389

Sv: A propósito de nada
Jnp928: jo det är klart att Örebro spelar bra nu. Jag tycker att de just nu är bästa laget i SHL.

Men det är november. Örebro har fortfarande inte tagit sig till slutspel via topp 6. Någon gång.

Det är en lång väg tills de blir etablerade i toppen. Finns pengarna finns goda förutsättningar, men det krävs mer än så för att bli ett etablerat topplag.

Örebro kan tappa redan den här säsongen. Det är för tidigt att måla upp dem som ens ett lag som kan utmana i ett slutspel.

Men ja, Örebro är hittills säsongens utropstecken. Men det är bara november. Det är bara hittills.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: Det ska sammanfattas efter 52 grundserieomgångar absolut men ofta så kan man ju se tendenser och som du säger så måste man ha goda förutsättningar och framförallt om man ska utmana i ett slutspel.

Däremot så kan man ju alltid väga in tendenser och jag vet att man gjorde paraleller med Linköpings start ifjol det var dock inte såhär långt in i serien ska sägas. Dom överpresterade av guds nåde i början men när verkligheten kom ikapp så rasade de ganska rejält.

Örebro har ju såhär långt legat på normala siffror och i många fall till och med underpresterat. På så sätt så kan man ju avgöra om det är tillfälligheter eller inte.
Hittills har Örebro gjort sig förtjänta av sin första plats. Men det är mycket kvar givetvis och mycket kommer att hända, både för Brynäs och Örebro.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: Säsongen 14/15 hamnade dom på 6e plats, året som Plastsjö vann sitt första SM-Guld.
Kommentera