Brynäs IF

705149 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2008374

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: Örebro hade ganska dåliga siffror det året som Ryan spelade där. Dessutom var det egentligen bara kedjan med Viksten-Ryan-Johansson som gjorde några direkta avtryck, plus att man hade Hudacek i mål som var totalt galen den säsongen.

I år har man fyra kedjor som producerar, en sinnessjukt bra målvakt samt en back up som gjort det riktigt bra dom matcher han stått och en kompetent tränartrio. Du jämför päron och äpplen.
Dessutom har man en bra underliggande statistik där man inte ser någon som helst tendens på att laget överpresterar, snarare tvärt om.

Med det sagt så har du helt rätt i att inget är klart i November/December.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jnp928: jo det är klart att Örebro spelar bra nu. Jag tycker att de just nu är bästa laget i SHL.

Men det är november. Örebro har fortfarande inte tagit sig till slutspel via topp 6. Någon gång.

Det är en lång väg tills de blir etablerade i toppen. Finns pengarna finns goda förutsättningar, men det krävs mer än så för att bli ett etablerat topplag.

Örebro kan tappa redan den här säsongen. Det är för tidigt att måla upp dem som ens ett lag som kan utmana i ett slutspel.

Men ja, Örebro är hittills säsongens utropstecken. Men det är bara november. Det är bara hittills.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jnp928: Håller med. Utan att ha några som helst siffror över hur det sett ut även ett par år bakåt, så har jag en känsla av att dom underliggande siffroran har varit bra även då. Ni har spelat bra men inte alltid fått den utdelning som förtjänats, kanske beroende på lite naivt offensivt tänk många gånger. Lite som Brynäs startade den här säsongen....:-/
Kommentera