Brynäs IF

711103 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2017081

Sv: Brynäs - Oskarshamn 2019-12 -26
Jag köper inte riktigt det Sundlöv säger idag, "Inte bara värva för värvandets skull". När ska man bli proaktiv? Det är snart 2020 och vi sitter utan ersättare för Boqvist, där skulle man satsat på att täcka upp innan seriestart. Lägg till att vi vet att skador alltid kommer.

Vilka var tänkta att vara våra kreativa backar? Söderström, Norin och Lindelöf. Lindelöf platsar inte, Norin gränsfall. Söderström inledde i Nordamerika och JVM var en garanti mer eller mindre.

Hur kan vi misslyckas med att scouta två spelare i VIK? Både Zetterberg och Lindelöf verkar sakna skridskor för SHL.

Nä, jag dyrkar både Sundlöv och Dacke för vad de gjort i Brynäströjan, men är fruktansvärt besviken på dem i dagens läge.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - Oskarshamn 2019-12 -26
Davey85: " Jag köper inte riktigt det Sundlöv säger idag, "Inte bara värva för värvandets skull". När ska man bli proaktiv? Det är snart 2020 och vi sitter utan ersättare för Boqvist, där skulle man satsat på att täcka upp innan seriestart. Lägg till att vi vet att skador alltid kommer. "

Ja jag tycker sådana beskrivningar från Sundlöv är ogrundade och rent löjeväckande. "Inte bara värva för värvandets skull". Vad menar han egentligen när vi här talar om en klubb som efter en hel svår höst ligger risigt till i serien och behöver hitta på nåt i sin trupp? Försöka förstärka spelarsidan så att laget blir bättre, kanske. Men i Brynäs känns det nästan som att värva är nånting skämmigt", "fult" och belastande...
Kommentera

Sv: Brynäs - Oskarshamn 2019-12 -26
Davey85: Det var meningen att Brynäs skulle föra spelet och diktera tempot i matcherna. Att Z och Lindelöf var långsamma på skridskorna visste alla, men om Brynäs hade lyckats skapa den spelförande omgivning som ambitionen var, så hade de haft mycket bättre förutsättningar att lyckas. "On top of that" blev ju Z helt bortcoachad av Sundquist, precis som han blev i Tingsryd. Så jag tycker inte att grundproblemet finns ligger i deras skridskoåkning.
Kommentera