Brynäs IF

712149 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2017111

Sv: Brynäs - Oskarshamn 2019-12 -26
Davey85: " Jag köper inte riktigt det Sundlöv säger idag, "Inte bara värva för värvandets skull". När ska man bli proaktiv? Det är snart 2020 och vi sitter utan ersättare för Boqvist, där skulle man satsat på att täcka upp innan seriestart. Lägg till att vi vet att skador alltid kommer. "

Ja jag tycker sådana beskrivningar från Sundlöv är ogrundade och rent löjeväckande. "Inte bara värva för värvandets skull". Vad menar han egentligen när vi här talar om en klubb som efter en hel svår höst ligger risigt till i serien och behöver hitta på nåt i sin trupp? Försöka förstärka spelarsidan så att laget blir bättre, kanske. Men i Brynäs känns det nästan som att värva är nånting skämmigt", "fult" och belastande...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - Oskarshamn 2019-12 -26
ellis: men om du tänker ett steg längre då? Ledigt på marknaden nu som kan tänka sig Sverige , lek med tanken att Brynäs tagit in Felix schytz istället för Oskarshamn? Kan garantera att det varit samma liv här då om Sundlöv o dackes inkompetens med o värva spets bla bla bla.
Ingen här hade vart nöjd över den värvningen.
Finns det inte ledig spetskompetens på marknaden så gör det inte det. Denna årstid allra helst. I februari lättar det när Finland o khl som missar slutspel börjar släppa dyra importer.
Kommentera

Sv: Brynäs - Oskarshamn 2019-12 -26
ellis: Ja, det känns som att man oftast reagerar istället för att agera.
Kommentera