Brynäs IF

710588 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2017125

Sv: Brynäs - Oskarshamn 2019-12 -26
ellis: men om du tänker ett steg längre då? Ledigt på marknaden nu som kan tänka sig Sverige , lek med tanken att Brynäs tagit in Felix schytz istället för Oskarshamn? Kan garantera att det varit samma liv här då om Sundlöv o dackes inkompetens med o värva spets bla bla bla.
Ingen här hade vart nöjd över den värvningen.
Finns det inte ledig spetskompetens på marknaden så gör det inte det. Denna årstid allra helst. I februari lättar det när Finland o khl som missar slutspel börjar släppa dyra importer.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - Oskarshamn 2019-12 -26
Samsung: Och vad ska vi få ut av en spelare på kortkontrakt långt fram i februari, med förmodligen bara runt en månads spel kvar av säsongen? Nån ny nu kring årsskiftet ger i alla fall ett par månaders avtryck mer. Men sen- och snålheten hos Sundlöv gör så klart timman sen redan nu
Kommentera

Sv: Brynäs - Oskarshamn 2019-12 -26
Känns givet att både Dackell och Sundlöv förstår situationen. Problemet är att bara att man väntade så länge att ersätta Boqvist som man hamnade givetvis i ett läge då det inte fanns några vettiga alternativ på marknaden till ett rimligt pris. Man försöker istället ha en retorik utåt för att lugna supportrar att man ser över marknaden samtidigt som de vet att såna alternativ finns inte och särskilt inte till ett rimligt pris. Utan målet är att spela av säsongen med minsta möjliga investering i årets trupp.

Min största oro förutom att hamna i kval är den långsiktiga strategin. Vilken spetsspelare i SHL tycker Brynäs är eller kommer vara en attraktiv arbetsgivare? Snacket går redan om att Sunken är ogillad av spelartruppen och med honom på kontrakt minst en säsong till kommer ingen aktuell spelare se Brynäs som en spännande destination.
Kommentera

Sv: Brynäs - Oskarshamn 2019-12 -26
Samsung: Felix Schütz är ingen drömvärvning, men han hade gjort det bättre än Ölund, kanske samma nivå som Sallinen. Rutinerad, bra bakåt, duglig framåt.

Vet inte alls vad han kostar, men absolut ingen dålig spelare.
Kommentera