Brynäs IF

711017 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2028594

Sv: Malmö Redhawks - Brynäs IF 2020-01-28
Doften av Modo tilltar....

En alltför (?) stark ambition i att hitta klubbens själ har medfört att man nästan in absurdum tecknat upp spelare och ledare med stark brynäsanknytning.

Vi har skrivit tre år med Alcén. En spelare som förmodligen bara Oskarshamn skulle signa bland SHL-lagen. Vi har Blomqvist som inte får ut något och Rhodin som trampar vatten. Tre gävlekillar som förmodligen fått kontrakt för att de är just gävlekillar med anknytning till klubben. En annan trotjänare, Mannberg får förlängt med två år. Andersén med många, många år i klubben håller för närvarande allsvensk klass. Brodecki, en annan ex-brynäsjunior är helt makalöst ojämn och pendlar i prestation där han kan hålla toppklass i SHL i 2-3 matcher för att sedan köra 10 på allsvensk nivå... Ölund känns mentalt bräcklig och är en besvikelse även han. Back-Ersson gör vad han kan men hans SHL-status måste väl också ifrågasättas. Jocke Ericsson har det tungt bakom ett svagt försvarsspel men måste väl ses som en mindre besvikelse även han...?

Av alla de med stark brynäsanknytning så är det väl Molin, Söderström, Rödin och Scott som gör det riktigt bra. Nicklas Danielsson får godkänt men är beroende av att spela med bra spelare. Målis Ersson oxå godkänd, liksom Kilström men han kanske vi kan räkna bort...

Sen har vi inte nämnt klubbens ledning som vimlar av ex-Brynäsare. Resultatet av det har vi redan sett prov på. Lex Dackell. Har säkert glömt någon men tycker ovanstående räcker för att visa att Brynäs behöver byta spår och att det är bråttom....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Malmö Redhawks - Brynäs IF 2020-01-28
bradberry: Bra och sakligt skrivet tycker jag. Kan du inte posta detta till Campese? Kanske han är ödmjuk nog att läsa och reflektera lite över vartåt skutan nu styr?
Kommentera

Sv: Malmö Redhawks - Brynäs IF 2020-01-28
bradberry: Utmaningen för Sundlöv handlar mer om alla kontrakt han måste bryta och mindre om vilka som skall förlängas.
Kommentera