Brynäs IF

712985 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2035112

Sv: Värvningsbomb
KalleTeodor: Man kanske kan uttrycka både och? Glädje igår efter segern men ändå lite oro att vi kliver in i ett ev play in med rekordtunn trupp... Men som sagt, de flesta blickar nog framåt mot nästa säsong. Ledningen inkluderad.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Värvningsbomb
munkas: Varför oroar du dig över hur det ska gå i ett ev play-in när du sågat laget sen i höstas och isf borde vara lugn och nöjd med att vi öht har chans att ta oss dit? Makes no sense, som tysken sa... 😉
Låst ämne

Sv: Värvningsbomb
munkas:
Med tanke på att Mormor har ett dussin spelare som är på väg ut och kanske nån till han vill byta ut så är det superduperviktigt att det blir rätt spelare som kommer in till 20/21 och framåt. Han har chansen nu att bygga grunden till ett lag som skulle kunna matcha ambitionerna Happy Camper har marknadsfört utåt.
Bränner han den chansen är det illa.
Ur det perspektivet är det i närtid bra signaler som sipprar fram. Tex att hantera NDs dyra kontrakt och att släppa taget om Jacke.

En vass korttidsvärvning, visst, det kan ge några fler matcher i slutet på säsongen, men låt det för guds skull inte skymma sikten för de viktiga värvningarna inför de kommande två-tre åren (i första hand).

Nu gäller det att ha koll på scoutingrapporterna.
Och lagbygget.
Och...
Och...

En intressant fråga.
Tränare.
Vad vill Hallam? Miljöbyte? Bygga nytt? Sverige? Out of the Country?
Jokern Wallson?
Låst ämne