Brynäs IF

713947 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2035344

Sv: Värvningsbomb
Zappaholic: håller med ... men det skulle ju kunna finnas en riktigt bra spelare som är villig att skriva kontrakt över nästa säsong också. Den spelaren vore välkommen. Jag är lite nyfiken på hur typ Anton Wedin och Lucas Carlsson tänker kring framtiden, tror de hade varit fina värvningar.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Värvningsbomb
Peja: några till på andra sidan pölen är Djoos och sedan Jonas Johansson (dock nu fått chansen i NHL). Sedan skulle det vara grymt om Johan Larsson vände hem. Han skrev väl bara kontrakt PP ett år!
Läste på twitter att Westerholmarna är på marknaden. Vad säger ni om en återkomst?
Låst ämne

Sv: Värvningsbomb
Jag vet att det här snacket om att ”marknaden är död” osv är rätt tråkigt, men allvarligt vad finns det ens för spelare där ute? Om man kollar på vilka spelare som värvats senaste tiden och som ryktas till SHL-klubbarna nu, är det till stor del typ spelare med halvhyfsade siffror i finska ligan. Jag kan förstå om toppklubbar med realistiska chanser att ta guld värvar dem för att bredda truppen för ett eventuellt långt slutspel men jag har svårt att se att de skulle bidra särskilt mycket till oss just nu. Dyker det upp något riktigt bra på slutet, är jag för en värvning, annars gör Sundlöv rätt i att avvakta och spara pengarna till nästa säsong.
Låst ämne