Brynäs IF

713200 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2035334

Sv: Värvningsbomb
munkas: Vad ska din eventuella spetsvärvning tillföra i nuläget?

Spar pengarna till nästa säsong. Denna tog slut när Sundqvist fick förlängt kontrakt.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Värvningsbomb
Zappaholic: St Louis Blues visade att allt är möjligt.

De enda signalerna detta sänder är att Brynäs inte vill vara med och tävla i år. De säger att vi ändå inte är tillräckligt bra så vi lägger fokus på nästa säsong. Deprimerande inställning av en elitidrottsförening som påstår sig vilja vinna. Det vill man bevisligen inte i år.
Låst ämne

Sv: Värvningsbomb
Zappaholic: håller med ... men det skulle ju kunna finnas en riktigt bra spelare som är villig att skriva kontrakt över nästa säsong också. Den spelaren vore välkommen. Jag är lite nyfiken på hur typ Anton Wedin och Lucas Carlsson tänker kring framtiden, tror de hade varit fina värvningar.
Låst ämne

Sv: Värvningsbomb
Zappaholic:
Spets tillför väll laget generellt lika mycket nu som i början av säsongen, eller? Annars skulle väll inte ens ett fönster behöva finnas då ingen skulle se fördelen med ett förvärv nu..

Sedan vet du ju inte att sparad krona i år blir en krona på truppen nästa.
Campese ska bygga det egna kapitalet också som en del av planen, vilket betyder den kan staplas på hög. Detta kan också betyda att en sparad krona i år går till annan del av organisationen nästa säsong som investering.
Osv osv.

Sen att ha pengar är väll förvisso aldrig fel..
Låst ämne

Sv: Värvningsbomb
Zappaholic: Du ska inte underskatta en trupp med nyfunnet självförtroende, spetsat med en revanschsugen Boqvist och nya titansenor i Rödins fot. Minst semi!
Låst ämne