Brynäs IF

714004 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2036631

Sv: Brynäs - Linköping 2020-02-18
Jan Grismöbel: Håller med, illa att matcha Norin i det känsliga läget av matchen. Noterar att Björk kanske kommer gå om Norin i interna poängligan, om man bara räknar på poäng som Björk gjort i Brynäs, innan säsongen är färdigspelad. Just nu har Björk 2+2 och Norin 2+9. Apropå Norins påstådda offensiva egenskaper.

Björk har redan gjort lika många mål för Brynäs som Forslund, Norin, Sigalet och Kilas denna säsong. Han har gjort fler mål i Brynäströjan än Rohdin, Alcén, Andersén och Ingman.

Nu jagar Björk den ordinarie PP-spelaren Ölund, som gjort 3 mål på säsongen, i interna skytteligan.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - Linköping 2020-02-18
Peja: Ja, breddspelarna har gjort skrämmande lite mål.

Jag skrev ett inlägg i april förra året om Brynäs problem att bygga ett slagkraftigt offensivt lag med nuvarande truppsammansättning.

www.hockeysnack.com/brynas-if/permalink/1966015

Slutsatsen var följande:
"Mina slutsatser blir att Brynäs spelare längre ned i hierarkin bidrar med för få mål för att kunna avlasta de 2 ledande enheterna. Detta är något man ärvt från BZ som värvade på tok för mycket brunkare."
Låst ämne

Sv: Brynäs - Linköping 2020-02-18
Peja: Måste erkänna att mot min vilja, Sundlöv verkar ha träffat otroligt bra med Björk . Bara hoppas det håller i sig . Blir skitnödig varje gång jag ser Norin på isen .Han måste helt enkelt bort .
Låst ämne