Brynäs IF

713672 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2036694

Sv: Brynäs - Linköping 2020-02-18
Peja: Jo jag tror absolut att det kan vara bra att lyfta problemen så att de sprids i media, det är så press sätts på ligan att åtgärda problemen.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - Linköping 2020-02-18
Axle San: Sätta press på ligan? Menar du Hockeyligan? Dvs ska hockeyligan sätta press på sig själva?

Så vitt jag vet vill alla inblandade att domarna ska döma så bra som möjligt utifrån riktlinjerna som de får. Tror inte någon domare kommer döma bättre bara därför att någon "sätter press" i medierna, däremot är jag övertygad om att det kan leda till ökad risk för hot från supportrar.

Om riktlinjerna till domarna, dvs direktiven som de dömer utifrån, är dåliga så är det bara hockeyligans(klubbarnas) eget fel och inte domarnas. Lite som om domarna får direktiv från centralt håll att ta alla "hands" i fotboll och därefter får skit för att de gör det, då är det knappast deras fel utan den som gett direktivets fel.

Sen önskar jag också att domarna ska bli bättre i sina bedömningar, men är samtidigt övertygad om att de gör sitt absolut bästa. Och på sikt behöver fler personer vilja bli domare för att nivån ska höjas, att kasta skit i medierna kommer knappast göra yrket mer attraktivt. För det är ju knappast heller så att medierna uppmärksammar när domare gör en BRA match.
Låst ämne