Brynäs IF

713960 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2039207

Sv: Djurgården IF - Brynäs IF 2020-02-25
Skrubben: Det är sinnessjukt uselt, men inte svårt att tro på. Brynäs har varit ett sunkgäng i stort sett hela 2000-talet. Att vi sitter här så flitigt år ut och år in och diskuterar om nästa säsong som om det skulle bli bättre är nästan skrattretande. Vi borde veta bättre vid det här laget, men så sitter man ju här ändå...
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Djurgården IF - Brynäs IF 2020-02-25
Brynäsgubbe: För att inte tala om seriesegrar i SHL/Elitserien. Det har inte Brynäs nån sen 1978...
Låst ämne

Sv: Djurgården IF - Brynäs IF 2020-02-25
Brynäsgubbe: Att det ska bli bra på bara en säsong är såklart naivt att tro. Men att det ska bli bättre nästa säsong tycker jag ändå är en realistisk förhoppning. Vi ska trots allt inte glömma vilka det är som ligger bakom denna säsongs lagbygge. Det är en mix av Dackell och Bengtzén. Dackell är förmodligen en av de mest inkompetenta sportchefer som funnits i SHL på hela 10-talet (finns ett par konkurrenter, Svartvadet i Modo bland annat) och Bengtzén tog bara fler och fler fullständigt galna beslut ju längre tiden gick efter att Bulan lämnade. Mot den bakgrunden får man ändå säga att det inte är nån större chock att vi återigen blir som bäst 10:a denna säsong igen.

Jag ser en ljusning i tunneln, men då snackar jag om att vi kan bli ett stabilt topp 8-lag och i alla fall kunna vara med och konkurrera om topp 6. Att sedan gå därifrån till att uppnå målsättningen Campese lagt upp, ja det är nånting helt annat såklart.
Låst ämne

Sv: Djurgården IF - Brynäs IF 2020-02-25
Brynäsgubbe: Det är ju just det som ÄR supporterskap Brynäsgubben... Annars är man en medgångssupporter per definition.

Och det är inte alls skrattretande som du påstår.

Hur vore det om du enbart satt här och skrev de åren Brynäs spelar final?
Låst ämne