Brynäs IF

712976 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2039254

Sv: Djurgården IF - Brynäs IF 2020-02-25
Brynäsgubbe: Att det ska bli bra på bara en säsong är såklart naivt att tro. Men att det ska bli bättre nästa säsong tycker jag ändå är en realistisk förhoppning. Vi ska trots allt inte glömma vilka det är som ligger bakom denna säsongs lagbygge. Det är en mix av Dackell och Bengtzén. Dackell är förmodligen en av de mest inkompetenta sportchefer som funnits i SHL på hela 10-talet (finns ett par konkurrenter, Svartvadet i Modo bland annat) och Bengtzén tog bara fler och fler fullständigt galna beslut ju längre tiden gick efter att Bulan lämnade. Mot den bakgrunden får man ändå säga att det inte är nån större chock att vi återigen blir som bäst 10:a denna säsong igen.

Jag ser en ljusning i tunneln, men då snackar jag om att vi kan bli ett stabilt topp 8-lag och i alla fall kunna vara med och konkurrera om topp 6. Att sedan gå därifrån till att uppnå målsättningen Campese lagt upp, ja det är nånting helt annat såklart.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Djurgården IF - Brynäs IF 2020-02-25
Skrubben: Sedan Ove tog över spelar vi på den nivå som man kan förvänta sig av nuvarande trupp, vi snittar ca. 1,5 poäng/match. Hade detta spel presterats från början hade vi kunnat se fram emot en 7-8 plats. Förlängningen med Sundqvist var ett monumentalt misstag av Dackell...
Låst ämne