Brynäs IF

716209 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2042018

Sv: A propósito de nada
Davey85: Efter ett antal år av kraftgång så förstår jag attityden men titta på Hammarby fotboll. Alltid ett spelande lag, låt vara ett riktigt Leksand i fotbollsmundering, men de har faktiskt behållit sin identitet och ändå skapat ett stabilt topplag. Då får du ännu lojalare fans och kan attrahera både nya fans och sponsorer.
Att förvandla Brynäs till ett brunkargäng för att inte ramla ur kanske går kortsiktigt, men långsiktigt är det ett självmål.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huss: Jag vete fan, det måste väl finnas nån nyansskillnad mellan att vara ett "brunkargäng" och ett lirarlag. Hammarby må vara spelskickliga, men ett enda fjuttigt guld i hela klubbens historia hade inte jag varit nöjd med.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huss: Håller med, men Brynäs har spelat bra mycket sämre föregående säsonger än denna, tänker på några under början av 2000-talet, tänker på åren mellan 2002-2008. Med någon enstaka uppstickare. Ingen som helst symmetri nånstans och ingen långsiktighet överhuvudtage. Hemska år. Finns inte en möjlighet att vi åker ur, varken iår, nästa eller om 10 år.
Kommentera