Brynäs IF

542540 inlägg · 7739 ämnen

Inlägg #2050142

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Till skillnad från farsgubben är ju inte Emil Molin en pucktransportör som för in pucken i zonen i PP, men när Brynäs väl har etablerat tryck är han nog lagets MVP i spelformen. Påminner lite om Jonas Nordquist som också var en bra problemlösare och playmaker i just PP.

Emser: Stämmer att Molin var center i MODO, den största orsaken till att han inte fick det förtroendet i Malmö verkar ha varit att en långtidsskada gjorde att han inte var i fysisk toppslag, och tydligen var han inte det i Brynäs heller. Det var flera år sedan han fick en hel försäsong och kanske är en riktig försäsong vad han behöver för att kunna centra nästa säsong. Samtidigt råkade han ju ut för en skada i slutet av förra säsongen så hans skadestatus är oklar för oss.

Johannes Hedberg: Det beror på att Sallinen inte är tillräckligt drivande i spelet. Greg Scott är många klasser bättre. Tror iofs inte Brynäs kan få tag på en till Scott, men andracentern ska inte vara så mycket sämre än förstacentern, tycker jag. Sen skulle säkert Sallinen bli bättre med klasspelare omkring sig, men det gäller ju egentligen alla i Brynäs förutom Danielsson som har spelat med lagets två överlägset bästa spelare.
+1
Kommentera