Brynäs IF

713915 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2053729

Sv: A propósito de nada
Samsung: Fast hur många arbetstimmar lägger ett hockeyproffs ned under april, maj, juni?
Dessutom slipper ju Brynäs arbetsgivaravgifterna från mars och det är ju en hjälp också. Som jag ser det så är det ju bra att föreningar får statligt stöd i dessa tider men att få det genom korttidspermittering av idrottare är ett märkligt sätt att få stöd.
Sen vet vi inte om Brynäs kommer att ansöka om statligt stöd heller och om spelarna i så fall kommer att vara med på det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Axle San: Att Brynäs permitterar personalen borde inte vara nåt kontroversiellt. Brynäs kommer självklart bli påverkade av den nedåtgående ekonomin så att man därmed försöker minska den ekonomiska kostymen man har är inget konstigt.

Det som däremot skulle se illa ut är om spelartruppen inte går ner i lön på samma sätt som Frölunda och Malmö har gjort. Som jag förstått det har spelarna rätt att få statligt stöd, men det skulle vara sånt sjukt badwill för klubben. Brynäs har satt sig på en hög häst med allt ”gott” man påstår sig göra. Det här måste man tänka över noga hur man ska kommunicera. Man måste försöka göra allt i sin makt för att undvika ett liknande drev som var 2014 när kommunen ”betalade 700 000 kr för spelarnas matchtröjor”, som det stod i tidningarna.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Axle San: ang arbetsgivaravgiften så slipper de inte den. Den är sänkt till 10,71% upp till 25000kr/månad. Så detta påverkar mest Brynäs ejhockeyspelande personal! Så nicky d kommer de att betala nästa lika mycket som tidigare för.
Fast nicky d har inget kontrakt ännu vad vi vet! Kanske det det dröjer för att minska kostnader även fast han går ner i lön.
Som sponsor (dock liten) av Brynäs tycker jag det är bra att de hushåller så mycket de kan med pengar. Dvs inom inom lagens gränser.
Sedan om spelarna som tjänar mycket vill avstå lön för att klubben skall få ett bättre lag skulle nog de flesta bli glad och uppskatta.
Det jag verkligen hoppas att spelarna gör är att gäller till med det de gick ut på hemsidan.
Kommentera