Brynäs IF

710595 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2054255

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Nja, Sundlöv stänger för fler allsvenska värvningar. Han bekräftar även att man jobbar på att behålla Birgersson.

Sen tror jag att antalet forwardsvärvningar är beroende på vilka man lyckas skeppa. Om Sallinen lämnar öppnar det t.ex för en ersättare, samma sak om Jaedon bryter kontraktet. Det är egentligen ganska logiskt i och med att tanken med Sallinen och Jaedon var att de skulle vara bärande spelare i en andrakedja och det är precis den typen av spelare som Brynäs behöver nu. Både till roll och lönekostnad.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Jag antar att man kommer låna ut spelare som Solem, Asklöf och troligen Westfält också för att ha Kvist och Ljungkranz som bänkspelare/inhoppare i 4e.
Om Asklöf är hel igen kan han iofs vara en tillgång till en fjärdelina.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Sundlöv säger att 2 eller 3 fw ska in, och man förhandlar med Molin, Ölund, Danielsson och Birgersson - det är fyra forwards. Kommer någon av dessa att försvinna eller hänger det på att Sallinen bryter?

Känns extremt viktigt att man bryter med Sallinen och JD (samt kanske Alcén). Annars står man med lika svag fw-sida som förra året. Adam Pettersson är inte direkt spets. Extra svårt att få till brutna kontrakt i dessa coronatider.

Sen verkar man definitivt räkna bort Kihlström, han nämns överhuvudtaget inte. Karriären troligtvis över. Trist.

Spelare ut/in:

Jocke Eriksson - Viktor Andrén

Victor Söderström - Simon Bertilsson?
Lukas Kihlström - Kristofer Berglund
Eric Norin - Tom Hedberg
Marcus Ersson -

Jakob Blomkvist - Adam Pettersson
Jocke Rohdin - Birgersson

Är det ett starkare lag än förra säsongen? Högst tveksamt.

Dom största nycklarna för framgång ligger på att Peter Andersson kan lyckas att kräma ur allt ur truppen på samma sätt som han gjort i Malmö och att Sundlöv lyckas bryta kontrakten jag nämnt ovan.

Annars får vi nog räkna med en säsong där prioritet 1 är att undvika de 2 sista platserna i serien.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Ingen direkt ståpäls för forwardsuppställningen i nuläget... Vi ser ut att bli enormt beroende av förstakedjan i år igen.
Kommentera