Brynäs IF

711075 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2064555

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: "Du gjorde en liknelse mellan Andersson och Bulan som var direkt felaktig när Bulan kom in mitt under en säsong och Andersson får en hel försäsong."

Ja, och det visar väl isf att Andersson idag borde ha goda möjligheter att lyckas ännu bättre än vad Bulan gjorde, eftersom han nu får en hel försäsong på sig, där Bulan istället kom in mitt under säsong.
Grismöbeln antar att det kommer att gå lika dåligt med Andersson den här säsongen som det gjorde med Sundqvist den förra, enbart baserat på hur vårt material ser ut just nu och innan truppen är spikad.
Han tar dessutom inte i beaktande att vi har en ny tränare som kommer att införa samma spel som Bulan gjorde, och vi vet ju hur alla härinne har hyllat Bulans jobb och att han till sist fick ordning på vårt spel.

"Grismöbel påstod att nuvarande trupp inte tyder på någon förbättring, och det håller jag absolut med om."

Och vad är poängen med att jämföra möjligheterna mellan årets och fjolårets trupper med varandra, innan året trupp ens är spikad och färdig?

"Du verkade ju tro att Bulan gick till final sin första säsong, vilket är helt felaktigt."

Har jag aldrig påstått eller trott, var har du läst det?
Jag har sagt att Andersson, med sitt hockeytänk och samma förutsättningar vad gäller uppgift som Bulan hade, borde kunna lyckas lika bra som Bulan till sist gjorde.
Har ju tvärtom redan skrivit att jag inte tror att Andersson kommer att ta oss till nån final under sin första säsong, så du verkar som vanligt ha lite svårt med läsförståelsen eller så har du bara inte läst vad jag skrivit.

"Du hintar ju om att det kommer att bli succé"

Jaså, har jag?
Jag har bara hintat om att Andersson borde ha goda möjligheter att lyckas minst lika bra som Bulan gjorde.
Iaf klart mkt bättre än om vi hade fortsatt med Sunkan/Molin som huvudtränare.

Om du och Grismöbeln sen tror att spelet och resultaten under Andersson inte kommer att skilja sig nämnvärt från hur det såg ut förra säsongen, så får ni väl tro det. Jag har bara sagt vad JAG tror, inget annat.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Finns länk till Appelqvists uttalande? Jag hittar inte
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge:
” Iaf klart mkt bättre än om vi hade fortsatt med Sunkan/Molin som huvudtränare.”

Med ”klart mkt bättre”
avser du då minst 1 placering bättre eller 4-6 placeringar, kanske 8-10placeringar? Eller handlar det om bättre kvot insläppta mål kontra gjorda?
”Klart mkt bättre” blir ett så diffust ”mått” från en kappvöndare.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Huge kan du inte maila GD, Expressen och Aftonbladet om det meningslösa i att jämföra Shl lagens trupper innan dessa lagbyggen är klara.
Tänka sig att GD dessutom har intervjuat olika experter i detta meningslösa ämne om ett Shl lag ser bättre eller sämre ut än förra säsongen innan trupperna är klara.
Aftonbladet har t.o.m. ett Kamikaze tips får genast maila AB så att de tar bort dylika dumheter eller kan det vara så att många gillar att läsa sådana meningslösheter.
Kommentera