Brynäs IF

713783 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2064556

Sv: A propósito de nada
Huge: Huge kan du inte maila GD, Expressen och Aftonbladet om det meningslösa i att jämföra Shl lagens trupper innan dessa lagbyggen är klara.
Tänka sig att GD dessutom har intervjuat olika experter i detta meningslösa ämne om ett Shl lag ser bättre eller sämre ut än förra säsongen innan trupperna är klara.
Aftonbladet har t.o.m. ett Kamikaze tips får genast maila AB så att de tar bort dylika dumheter eller kan det vara så att många gillar att läsa sådana meningslösheter.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Makita: Mitt intryck är att mediaexperterna i huvudsak försöker analysera lagens trupper BÅDE utifrån laget ser ut innan det är spikat och dessutom utifrån vad man tror kommer att tillföras innan deadline för värvningar.
Om det sen finns nån murvel som roar sig med att jämföra lagens möjligheter att hävda sig när serien startar, utifrån hur resp lag ser ut i april/maj, så får dom väl göra det.
Jag tycker iaf att en sån jämförelse känns meningslös, utan att jag ska behöva mail dessa experter om hur meningslöst det känns.
Det borde dom isf kunna räkna ut själva, fast det är klart: det gäller ju att jaga klick och tjäna pengar till sin egen blaska...
Kommentera