Brynäs IF

710634 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2064811

Sv: A propósito de nada
Huge: Vet inte riktigt vad det är som får dig att tro att vi ska spela mer bulanhockey nästa säsong. Att Peter Andersson är lik Bulan i sitt ledarskap är en sak, hur Peter vill spela kommande säsong är ganska oklart än så länge. Finns såklart en plan som han och Stråhle satt ihop men mig veterligen är det inget som man kommunicerat i media.

Exempelvis: Bulans lag kommer alltid sist i tacklingsligan i serien. I offensiv zon ska man hellre få med sig farten hemåt för backcheck, snarare än att smälla på med en (oftast) helt onödig tackling som inte leder till något. Malmö har varit i min mening varit ett av seriens tyngsta lag att möta. Försöker smälla så fort dom får läge. Nu behöver detta inte betyda att Brynäs kommer spela på samma sätt som Malmö, men på samma sätt ser jag inga tendenser som skulle tyda på att Brynäs kommer spela som Luleå gör.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Jag talar inte om att vi nog får se en kopia av Bulans hockey idag i Luleå utan mer allmänt om att vi inledningsvis kommer att få se en mer defensivt och strukturerat inriktad hockey än ifjol. Sen tror jag som Peja att grundambitionen i allmänhet är att spela mer som Örebro under Andersson.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Tror inte heller att Brynäs kommer spela som Malmö, snarare mer som Örebro när PA var där. Hans ledarstil känns som en perfect match, Bulan passade perfekt och Rödin verkar också vilja ha en sån tränare. Känslan är väl att gruppen vill ha det rent generellt.
Kommentera