Brynäs IF

713107 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2068638

Sv: A propósito de nada
Campese har skrivit ett brev till alla medlemmar. Bland annat står det följande:

”Faktum är att vi ännu inte helt stängt spelartruppen. Sundlöv är i fullt arbete med att se över marknaden för att identifiera om vi kan ytterligare förstärka och göra spelartruppen mer slagkraftig. Samtidigt behöver vi agera ansvarsfullt gentemot föreningens ekonomi, och hittar vi rätt spelare kan det vara så att vi behöver din och Brynäsfamiljens hjälp att säkerställa finansieringen av potentiella värvningar. När och om vi hamnar i det läget så kommer vi snabbt att informera via samtliga våra kanaler!”

Kan väl gissa att detta handlar om Berglund.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Hoppas verkligen att Sundlöv lyckas ro hem Berglunds signatur.

Väldigt tydligt att Berglund helst vill stanna i Djurgården, han har ju köpt en lägenhet där och sålt sitt hus i Västerås. Han är väldigt öppen med att han trivs med storstadslivet i Stockholm och för en person som har bott i amerikanska städer finns bara en storstad i Sverige.

Öppningen är förstås att DIF kanske inte kan erbjuda Berglund ett marknadsmässigt kontrakt, eller har bett honom vänta för länge, och då framstår Brynäs genast som ett av de mest naturliga alternativen för honom. Min förhoppning är att Berglund skriver på för Brynäs, trivs bra i Gävle och vill stanna i några år till. Gävle är uppenbarligen ingen storstad men ibland fungerar det ju oväntat bra socialt på ställen man flyttar till. Han har väl inte fru och barn heller?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Ärlighet varar längst, så om detta är vad Campese öppet uttalar så ger det han heder. Samtidigt blir man mörkrädd att Brynäs ska hålla sig med en organisation som jämnt och ständigt hänvisar till sina ekonomiska begränsningar för att kunna bedriva en mer framåt och starkare sportslig satsning. I mina ögon är det skamligt och genant att vädja om fansstöd för att vara kapabla till spelarvärvningar. Det kapitlet, de resurserna ska banne mej finnas i den egna klubbkassan.
Kommentera