Brynäs IF

546665 inlägg · 7743 ämnen

Inlägg #2068653

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Ärlighet varar längst, så om detta är vad Campese öppet uttalar så ger det han heder. Samtidigt blir man mörkrädd att Brynäs ska hålla sig med en organisation som jämnt och ständigt hänvisar till sina ekonomiska begränsningar för att kunna bedriva en mer framåt och starkare sportslig satsning. I mina ögon är det skamligt och genant att vädja om fansstöd för att vara kapabla till spelarvärvningar. Det kapitlet, de resurserna ska banne mej finnas i den egna klubbkassan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
ellis: Jag ser hellre att Campese ber om stöd än att han inte gör det, om det är vad som behövs för att säkerställa en värvning som kan göra skillnad. Det hade varit värre att gå bet på en spelare som Patrik Berglund för att man inte frågade medlemmarna om hjälp, ibland måste man kunna bortse från prestige.

Kan däremot tycka att det är skamligt och genant för oss Brynässupportrar i största allmänhet att Campese inte ens under en tid som präglas av enorm ekonomisk osäkerhet och en global pandemi kan be om ekonomisk hjälp utan att någon "supporter" sågar sönder det på forum eller sociala medier.
+23
Kommentera