Brynäs IF

715473 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2069120

Sv: A propósito de nada
Semic: Lyxproblem var ordet. Det är ju i sig inget negativt med att någon duktig spelare kommer få nöta bänk när alla är skadefria. I det långa loppet är det ju dessutom bra om man inte behöver matcha halvskadade spelare match efter match.

Jag gillar Ingman, men han gjorde en hel del defensiva grodor förra säsongen. Kan bli svårt för honom att platsa om han inte vässar bort det, men samtidigt har ni ju rätt i att han har utvecklingspotential. Med den skridskoåkningen kan man få mycket saker att hända i spelet, och Söderström som lämnat var den överlägset bästa pucktransportören på backsidan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Jag undrar hur mycket Brynäs förväntar sig att få in på insamlingen? Iom att det är lite okänd mark så har man inte gått ut med någon officiell målsättning men det vore intressant att veta hur mycket de vill nå för att känna sig någorlunda säkra. Skulle själv gissa att det kan att få in ca 500’ (hälften supportrar och hälften sponsorer ungefär) i bästa fall.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja: Fast vettetusan om inte Ingman var ännu bättre än Söderström på just pucktransport? Skulle vara intressant att se statistik på det. Antalet utgångar ur egen zon med puckkontroll/spelad minut. Min magkänsla säger att Ingman är ruskigt bra på just den biten.

Sen råder det inget tvivel om att Söderström är den bättre spelaren. Hans skills på offensiv blå är svårslaget i SHL. Där har vi ett stort hål att fylla.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja:
Skall bli väldigt roligt om Berglund ansluter till er, tror han kommer få ut mer än i Djurgården.
Kommentera