Brynäs IF

705109 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2085143

Sv: Brynäs IF - Skellefteå AIK 2020-10-03
Boqvist i Timrå och Söderström i AIK.

Fan alltså... Det svider att Timrå har både Lööke och Boqvist. Det är två spelare som verkligen skulle göra nytta i Brynäs.

Nästa år vill jag se Lööke i Brynäs igen. Han kan ersätta Alcén. En spelare som gör ett gott jobb i en tredje/fjärdedja med potential att kunna spela i första och andrakedjan.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Skellefteå AIK 2020-10-03
Johannes Hedberg: Lööke är absolut inte SHL klar på något sätt.
Låst ämne

Sv: Brynäs IF - Skellefteå AIK 2020-10-03
Johannes Hedberg: Det finns mycket godis i allsvenskan, men man måste scout rätt. Brynäs borde självklart scanna av allsvenskan väldigt noggrannt - om det leder till att man bedömer att f.d Brynässpelare är idealiska värvningar därifrån så är det extra kul - men det viktigaste är att ta rätt spelare oavsett bakgrund.

Typ Lukas Zetterberg var en temposvag sniper som Brynäs plockade. De senaste åren har andra klubbar värvat betydligt mer mångsidiga och tempostarka målgörare från allsvenskan - tänker på Michael Lindqvist och Jesper Frödén.

Tror dock Sundlöv kommer göra det bättre än Dackell och BZ gjorde. Det är ju väldigt stor skillnad mellan t.ex Hedberg och Lindelöf. Att det finns kvalificerade AHL/NHL-lån i allsvenskan den här säsongen är bra därför att förhoppningsvis betyder det att skillnaden mellan HA och SHL är mindre den här säsongen. Det skulle kunna göra det lättare för allsvenska spelare att ta klivet till SHL nästa säsong.
Låst ämne