Brynäs IF

714049 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2086327

Sv: Frölunda HC - Brynäs IF 08-10-2020
Skagge:
backsidan är för klen, därav träningen på försäsongen,,,PA såg snabbt bristerna...
går inte att skola in spelare från HA på nolltid oavsett vilka blivande talanger det handlar om...Brynäs skulle ha förstått att värva färdiga spelare för SHL..
Belastningen blir för stor nu på våra etablerade backar...........
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Frölunda HC - Brynäs IF 08-10-2020
spolaisen: För klen backsida?! För mej så har vi en väldigt stabil och fysisk backsida. Och absolut SHL redo, Backar som Sigalet, Bertilsson, Andersén, Nyberg, Berglund är väldigt SHL klara.
Hedberg, Björk, Ingman väldigt nära klara.
Räknar jag ihop det så har vi 5st SHL backar + 3 på gränsen det är 8 backar och ingen som faller ur ramen av dem (räknar inte med Lindelöf). Sen vet inte jag hur många backar du vill ha för att inte belastningen inte ska vara för stor? Att rulla på 7 backar är inte att belasta backarna för mycket, dom vill ju helst spela hela tiden (typ Gunderson). Dom spelar 2 matcher i veckan a´ca 20min per match, så jävla jobbigt kan det inte bli då, dom är ju proffs tränar varje dag.
Summering: Jag tycker vi har en bra backbesättning, kanske lite defensiv. Är lite upp till PA att använda dem rätt bara, Har bara spelat 5 matcher än så jag tror att dom kommer höja sig allt eftersom alla lär sig spela som PA vill. Tålamod.
Låst ämne