Brynäs IF

714079 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2086331

Sv: Frölunda HC - Brynäs IF 08-10-2020
spolaisen: För klen backsida?! För mej så har vi en väldigt stabil och fysisk backsida. Och absolut SHL redo, Backar som Sigalet, Bertilsson, Andersén, Nyberg, Berglund är väldigt SHL klara.
Hedberg, Björk, Ingman väldigt nära klara.
Räknar jag ihop det så har vi 5st SHL backar + 3 på gränsen det är 8 backar och ingen som faller ur ramen av dem (räknar inte med Lindelöf). Sen vet inte jag hur många backar du vill ha för att inte belastningen inte ska vara för stor? Att rulla på 7 backar är inte att belasta backarna för mycket, dom vill ju helst spela hela tiden (typ Gunderson). Dom spelar 2 matcher i veckan a´ca 20min per match, så jävla jobbigt kan det inte bli då, dom är ju proffs tränar varje dag.
Summering: Jag tycker vi har en bra backbesättning, kanske lite defensiv. Är lite upp till PA att använda dem rätt bara, Har bara spelat 5 matcher än så jag tror att dom kommer höja sig allt eftersom alla lär sig spela som PA vill. Tålamod.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Frölunda HC - Brynäs IF 08-10-2020
Thias30:
Bertilsson har mest istid av alla backar i SHL, vad har brynäs för backsida om Bertilsson råkar ut för skada!?
Låst ämne

Sv: Frölunda HC - Brynäs IF 08-10-2020
Thias30:
”Har bara spelat 5 matcher än så jag tror att dom kommer höja sig allt eftersom alla lär sig spela som PA vill. Tålamod”

Grejen är att det finns ett motståndarlag som vill haverera vårt spelsystem också.
Är de bättre på att spela sitt spel än vi är på att spela vårt så ser det ut som om vi fortfarande inte satt vårat spel.

Kommer vi botten 4 i år också - beror det då tex på att vi hade ett för dåligt lag, coach och/eller spelsystem - eller att vi fortfarande är i en process att sätt spelet?
Så länge inte laget spelat en match ännu med full trupp så finns det otvivelaktigt saker som måste utvärderas innan processen kan anses klar, men bara för att resultat och/eller matchbild inte går vår väg kan man inte skylla på att inte spelet sitter än hur länge som helst.
Det finns ju andra parameters som också sätter begränsningar menar jag!
Låst ämne

Sv: Frölunda HC - Brynäs IF 08-10-2020
Thias30: Backsidan är riktigt bra skulle jag säga samt även målvaktssidan, det är anfallssidan som är för tunn men med Scott tillbaka ser den bra ut (om Rödin, Molin, Berglund, Danielsson och Jaedon håller sig skadefria).
Det finns ingenting att skylla på längre och vårt lag bör duga till i alla fall en åttondelsplats, det kan vi kräva.
Låst ämne