Brynäs IF

714107 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2086334

Sv: Frölunda HC - Brynäs IF 08-10-2020
Thias30: Backsidan är riktigt bra skulle jag säga samt även målvaktssidan, det är anfallssidan som är för tunn men med Scott tillbaka ser den bra ut (om Rödin, Molin, Berglund, Danielsson och Jaedon håller sig skadefria).
Det finns ingenting att skylla på längre och vårt lag bör duga till i alla fall en åttondelsplats, det kan vi kräva.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Frölunda HC - Brynäs IF 08-10-2020
Axle San: ” Det finns ingenting att skylla på längre och vårt lag bör duga till i alla fall en åttondelsplats, det kan vi kräva.”

Andersson klev in i laget i rätt läge, för hans egen del. Han var nog rätt tydlig med att han i lugn och ro måste få sätta sitt spelsystem och att det är en lång process. På så sätt kan det se ut som skit rätt länge innan det börjar knorras på åsen.
Efter matchen igår var han nöjd med väldigt mycket, vilket också ger sken av att det är på rätt väg. Varför pratar han ingenting om anfallsspelet? Är han inte ens lite besviken på att vi inte lyckas skapa en enda kvalificerad målchans när vi ligger under?
Sen kan man ju fundera på om denna väg leder till en högre tabellplacering eller inte... ?

Precis som föregående säsonger lyckades vi inte skapa någonting i tredje perioden när vi är det jagande laget. Inte ett smack. Inte en tillstymmelse till idé. Ingen i laget är över 50% i corsi efter 5 matcher. Vi har skyhög skotteffektivitet, vilken snart kommer hamna på normal nivå.
Vi kanske skulle haft lite mer tålamod med Sunkens implementering istället? Eller Sjödins? Eller Melins? Det ser iaf precis lika värdelöst ut i stora delar av matcherna, precis som föregående säsonger.
Låst ämne