Brynäs IF

550747 inlägg · 7746 ämnen

Inlägg #2089785

Sv: Växjö - Brynäs IF 17-10-2020
Huss: är det så kul att vara negativ mot ditt egna lag. Tycker John har varit mycket stabilare spelare än Ludde någonsin var i brynäs.

Kan verkligen inte se varför så många verkar ha sett Nilsson som en förlust när han lämnade
+7
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Växjö - Brynäs IF 17-10-2020
Charles: Ludde och John är samma spelartyp. Tycker också John gör det jobb han är anställd för. Men problemet är att vi har en smal forwardsuppsätning och att det är ett av skälen varför vi kommer få problem att nå play in. Är man negativ mot sitt eget lag för att man säger sanningen då? Låter lite ”Trumpskt” från din sida...
+2
Låst ämne

Sv: Växjö - Brynäs IF 17-10-2020
I besvikelsen vill många också få det till att vi blev utspelade även i den här matchen. Och framförallt i tredje perioden. Fakta är att i tredje perioden så gjorde Växjö mål på sitt tredje, sjunde, åttonde och nionde skott på mål. Det första var typ en rensning, där vår back gjorde en missbedömning, det andra skulle inte ha blivit godkänt, det tredje var också ett misstag från en av våra backar och det fjärde gjordes när de fick spela 6 mot 4. Jag vet inte om man kan säga att Växjö skapade så otroligt mycket heller i den perioden "av egen kraft".

Sen när man såg deras första mål igen i Sportnytt. Ja det var väl inget mål som en målvakt är chanslös på, om man säger så. Lite ovanligt att försöka rädda långskott med plocken ovanför eget huvud.

I första perioden gjorde dock Andrén en riktigt bra dubbel-/trippelräddning.
Men annars kan jag inte hålla med om att målvakten behövde rädda oss kvar i matchens två första perioder.
Det var långt ifrån samma press mot oss som mot t.ex. Skellefteå och Rögle, fastän vi fick 38 skott mot de egna målet. Merparten av de skotten var ju såna en målvakt bör ta, om matcher ska vinnas.
+4
Låst ämne